BENT – ben együtt vagyunk

2019 májusában Balaton parti vállalkozó nők alapították a BENT-et (Balatoni Női Vállalkozói Egyesület). Küldetésünk: hiszünk abban, hogy energiáink, kreativitásunk és tudásunk aktivizálásával minőségi szolgáltatások, termékek széles palettáját hozunk létre a balatoni régióban élők és ide utazók (Veszprém, Somogy megye) életminőségének javítására. A helyi női vállalkozásoknak értékteremtő, érdekvédő közösségeként a tudásmegosztáshoz, az együttműködésekhez, újító ötletekhez keretet adunk. Közösségünk alapja egymás érdekeinek és fejlődési igényének tiszteletben tartása, az őszinte visszajelzés, és kölcsönös támogatás.

Saját küldetésem, az egyesületben mint elnöknek az, hogy munkámmal támogassam a közösséget, együttműködések szülessenek és tudásmegosztó fórumként működjünk.

Mompreneurs – Balatoni Vállalkozó Nők

2018 tavaszán 10 lelkes nő találkozott Balatonfüreden, és ebből jött létre a Mompreneurs – Balatoni Vállalkozó Nők csoport. 2020-ra több, mint 420 tagja lett az online csoportnak.
Célunk tudatosan megélni és támogatni azt, hogy merjünk önmagunk lenni és merjünk álmodni, megvalósítani. Kreatív, határozott, vállalkozó vagy vállalkozást indító Nők a csoport tagjai. A tudás megosztása, a tapasztalatcsere a növekedés, fejlődés kulcsa. Rendezvényeink szakmai beszélgetések és workshopok, tréningek

Katedra Coworking Veszprém

Május 10-én egy újabb izgalmas helyszín nyitja meg kapuit a Veszprém és környéki munkavállalók előtt. A Katedra nyelviskolával és a BENT Szakmai Közösséggel együttműködésben közel 150 m2 alapterületen nyitunk közösségi irodát, ami sokak számára könnyítheti meg a munka és magánélet szétválasztását. Teljeskörűen felszerelt iroda, rugalmas napijegyek és bérletek, pezsgő közösségi élet és rendezvények.