Első Mompreneurs találkozó a Balatonnál
Kacsintgatok a szabadúszó lét felé, így nagyon vártam a vállalkozó találkozót, de ahogy lenni szokott, arra a reggelre minden összejött. Hirtelen csak az egyik autónk volt üzemkész, ötünket kellett négyféle furikázni, az egyik fiam hétvégén lenyelt egy mágnest, így röntgenre kellett vinni, és reggelre a szemem az allergia miatt vörösen izzott. Oké gondoltam profi vagyok minden rendben lesz (több, mint 10 év HR tapasztalattal ki tudok állni).
Időben oda is tudtam érni és igyekeztem profinak tűnni. A hely nagyon hangulatos volt a Morzsa Bisztró Balatonfüreden a Blaha Lujza utcában. Először mindenki bemutatkozott: az elbűvölő házigazdánk Saci, élmény nyaralást megálmodó Pestről levándorolt Zsuzsa (amúgy 60%-unk budapesti volt), grafikus Zsófi, leendő vállalkozók (Orsi, Réka és ide tartozom még én is), babás fa kézműves tárgyakat gyártó Zsófi, terapeuta, tréner Kinga, Kanga edző Bea, coach és önismeret fejlesztő Szilvi. Ahogy telt az idő összetalálkoztak az energiák, nevettünk és meghatódtunk. Rengeteg aha, nálam is ez van élmény volt és rögtön látszott, hogy a jövőben lesznek kapcsolódási pontok, közös projektek.
Nagyjából a felénél elengedtem a hazai dolgokat, nem voltam többé profi, 10 intelligens, tettre kész NŐ ült egy asztalnál! Mindannyian az önismeret valamilyen szintjén tartunk, anélkül valószínűleg nem is lehetne vállalkozni. Rá kell jönnünk, hogy hol vagyok én, milyen igényeim vannak (nekem és nem a családomnak). Más elvárásait el kell hagyni, és örömmel csinálni azt, ami igazán boldoggá tesz.
A végén az fogalmazódott meg bennem, hogy milyen bátrak, felvállalva önmagukat kiléptek a megszokott alkalmazotti létből, ugrottak egyet és repülnek. Most már tudom, ez az én utam is.
Köszönöm minden résztvevőnek!